SACRÉ CUISINE

OVER ETEN EN CHRISTELIJKE FEESTEN

 

 

 

Courgette wraps

 

 

Dit heerlijke hapje, dat je eigenlijk involtini moet noemen, eet je zo weg. Je kan ze als borrelhapje serveren, maar het is ook erg lekker om de wraps als onderdeel van een Italiaanse antipasti schotel te serveren.

 

Nodig voor tot 4 personen:

1 (dunne) courgette
handje gepelde walnoten
1 bakje roomkaas (Philadelphia o.i.d.)
handje peterselie
teentje knoflook
olijfolie
peper en zout

Was de courgette en snijd hem met een kaasschaaf over de lengte in plakjes. Vet de grillpan lichtjes met olijfolie in en grill de plakken courgette op heet vuur. Elke portie die klaar is even op een bord leggen om uit te laten druipen en af te laten koelen. Hak de walnoten, peterselie en knoflook fijn en meng ze door de kaas. Op smaak maken met zout en peper. Leg een plakje courgette op een plank, schep er ongeveer een afgestreken eetlepel kaasprut op en rol tot een rolletje. Prikkertje erdoor, herhalen totdat alles op is en klaar!