SACRÉ CUISINE

OVER ETEN EN CHRISTELIJKE FEESTEN

 

 

Indian Summer Salad

 

eenvoudig     voorbereiding 20 minuten    5 minuten bakken

 

Nodig voor 2 personen

 

1 grote kipfilet of 2 dijtjes

bosje koriander

1 mango

1 eetlepel currypasta (bijvoorbeeld Patak’s)

± 200 ml. yoghurt

1 limoen

1 zakje gemengde sla

paar snufjes kardemom

olie

 

Snijd de kipfilet in stukjes en marineer ze in de currypasta en de helft van de yoghurt.

 

Schil de mango en snijd hem in kleine blokjes.

 

Maak ondertussen de dressing door de rest van de yoghurt, een scheutje olie, het sap van 1 limoen en de kardemom door elkaar te roeren.

 

Bak de kipfilet, snijd ondertussen de koriander fijn en hussel alles door elkaar in een grote slakom.

 

TIP: ook lekker om er wat cashewnootjes en/of lente uitjes doorheen te scheppen